Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Het kostenplaatje hangt natuurlijk af van je keuze. In het winkelmandje zie je een duidelijk overzicht van je keuzes en de prijzen. Je kan dit zelf beheren en opvolgen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De accessoires (alles behalve de kaartjes) worden in een pakketje apart verzonden na de bestelling. Zo kan je alles al met een gerust hart voorbereiden.

De kaartjes worden uiteraard pas opgestuurd na de bevalling.

Voor vragen omtrent de leveringen rond de Feestdagen, contacteer ons gerust.
Mini & Me is niet verantwoordelijk voor de leveringstermijnen van B-Post (zie onze algemene voorwaarden).

Geboortekaartjes:

Is uw kindje geboren? Na het invullen van het formulier op onze website gaan we voor u aan de slag. Voor 11u00 besteld, de volgende werkdag geleverd op het opgegeven adres.

Onze drukpers werkt echter niet op zaterdag, zondag en feestdagen. Is het formulier ingevuld op donderdag voor 11u00, dan is je geboortekaartje er nog op vrijdag. Na donderdag 11u00, is het pakje er pas op maandag.

Voor elke bestelling is er een trackingcode voorzien bij het pakje. Heb je het pakje de volgende dag niet ontvangen, kan je best contact opnemen met Mini & Me via info@miniandme.be of op het nummer +32  (0)471/11 56 13. Vergeet zeker je bestelnummer niet door te geven zodat we je gemakkelijk verder kunnen helpen.

Toebehoren:

De toebehoren bij de geboortekaartjes kunnen best op voorhand besteld worden. Hou hier rekening met een levertijd van 5 a 7 werkdagen.

Proefdruk:

Bij een bestelling van meer als 50 kaartjes, krijgt u een GRATIS proefdruk van het kaartje. Na het plaatsen van uw bestelling sturen we een drukproef via de post. Deze drukproef is inbegrepen in de prijs.

Wanneer de drukproef ontvangen is, dient deze goedgekeurd te worden binnen de 10 werkdagen. Dit kan via het formulier drukproef goedkeuren. Geef altijd je bestelnummer mee met de communicatie.

Wanneer we na 10 dagen niets gehoord hebben, gaan we automatisch verder met de bestelling.

Kosten levering:

Standaard tarief:
Het standaard tarief voor de verzending van je bestelling in België is 6,50 euro. Hierin zit de verzending van de proefdruk en de kaartjes wanneer het kindje geboren is.

Het standaard tarief voor de verzending van je bestelling in Nederland is 17 euro. Hierin zit de verzending van de proefdruk, en de kaartjes wanneer het kindje geboren is.

1 kaartje:
Bij een bestelling van 1 kaartje is de verzending GRATIS.

Gratis verzending:
Bij een bestelling van meer als 150 euro is de verzending GRATIS.

preloader